02 December 2010

...Wah! Rezeki bertambah...BE ke 7 & 8 dari Nuffnang...

OMG! I'm speechless. Aku nda tau la, kenapa lately rezeki aku memang bertambah-tambah. Hari ni dapat 2 BE lagi. Dua-dua dari DIGI. Nda sia-sia aku sayang Digi. I LOVE U DIGI!LOVE U SO MUCH! LOVE NUFFNANG too...


 Aku nda tipu wei...

Iklan yang baru menari-nari...

Ini pun sama..tengah asyik menari-nari...

Wah! Best kan. Gembira rasa hati bila dapat BE. Biarpun sebenarnya hati tengah bersedih tapi semuanya hilang bila dapat rezeki. Syukur.

Iklan kali ni pasal Iphone4 Digi. Memang murah wei. Berbaloi kalau beli. RM58 sebulan. Kita ok lah kan. Iphone4 set  RM 1490 sudah boleh dapat. 2 tahun kontrak. Fuh! Aku sudah 4 tahun dengan Digi postpaid. Jangankan 2 tahun, Digi mau kontrak dengan aku seumur hidup pun aku mahu sebab aku yakin aku nda akan berpaling dari Digi.Aku sebenarnya memang bercita-cita untuk membeli iPhone4 dari Digi, tapi apakan daya, di Tawau belum ada Digi 3g. Tapi tidak mengapa, aku yakin satu masa nanti ianya akan tiba jugak. Sabar la rina ya.So, kepada sesiapa yang tinggal di kawasan yang mempunyai 3g Digi dan berminat untuk beli iPhone4, sila lah pergi ke web Digi. Pasti berbaloi.Murah pun murah. Laju lagi wei. Kan hari tu aku ada share video pasal Digi vs Maxis. Terbukti wei. Berbaloi. Jadi tunggu apa lagi..????

Iklan yang satu lagi pasal, Digi Music. Dengan RM5 sebulan, boleh download unlimited lagu. HAH! 16G tu Iphone. Kalau masukkan lagu banyak2 sampai muntah dengar pun belum tentu full memory tu kan. Aku pun malas mau cakap banyak, untuk keterangan lanjut sila lah klik iklan tersebut.


nota kaki tangan dan mulut: Usaha tangga kejayaan...





4 comments:

 1. hehehe
  happynya dia
  BE tu apa ar?hehehe

  ReplyDelete
 2. A-J : BE tu buffered earning...from nuffnang...

  ReplyDelete
 3. http://www.rinadorinabahar.com/2010/11/macam-mana-mau-dapat-be.html

  ReplyDelete