07 September 2012

Review Alexa Green Inspired by Maria Elena

Assalamualaikum ♥,


Sepatutnya aku review semalam lagi pasal beg Alexa aku ni. Tapi disebabkan semalam aku teramat penat dan atas sebab-sebab tertentu, aku terlena dan detik ini baru ada kesempatan untuk review.

Mari kita mulakan. Beg ini didatangkan bersama bungkusan plastik seperti dalam entri ini. <--klik sini.

Apa yang ada dalam beg plastik tadi adalah seperti dibawah ini..
|
|
|
|
|
|


Ada dust beg lagi ok!!!

















Ini adalah rupa paras depan beg Alexa Green tu.






Ini part belakang. Ada zip. Bolehlah letak handphone.






Dari tepi, cengginilah rupa dia. 





Apa yang paling aku suka adalah tribal ini. LAWAAAAAAAAAAAA!!!!






Dalam dia adalah seperti gambar diatas. Ada 3 partition . 2 zip dan 1 tidak berzip. Sesuai untuk aku yang suka letak semua barang dalam handbag. Keluasan dia pun not bad. Boleh lempar semua barang. 


Pokoknya, aku suka lah bah bag ni. Insyallah nanti aku mau order lagi yang Zeo Insipired by Maria Elena. Nanti aku review lagi k.



Tata for now.!!!


6 comments:

  1. aku mo bli msa raya tuh, sbb murah rm99, skali br teingat ada lg beg br yg blum tpkai, which is smpai skg pun mc blum pkai..hahaha..tapi beg nih cantik!

    ReplyDelete
  2. nah bahaya sbb mcm kau ketagih sudah nii

    ReplyDelete
  3. cantik...suka and saya pun ada beli jugak..:) tapi sy beli warna brown

    ReplyDelete