22 September 2010

...2 sudah - yg 3 bila lagi???...

L-R :
dD : bujang - bakal2 la tu...ada sudah BF
Yuli : bujang - mcm mau2 sudah tu...
Asni : Baru berkahwin
Sam : Sudah Berkahwin
rinadorina : bujang - bila?? entah...
hah...ambek ko...4 orang di atas adalah best friends aku time sekolah menengah... 2 sudah pun jadi bini orang... yang 3 lagi?? itu urusan Allah.. kita cuma mampu merancang...

Apapun, Tahniah Asni Amirudin. Sudah jadi bini orang ko kan...hak hak hak... lepas ni mesti hati mama'mu lega sudah. Ndak sudah dia takut2 mau lepaskan ko keluar ngan kami kan kan kan...

Asni yang cantik di hari persandingannya. Tapi sangat pemalas... tengoklah cara dia duduk.. membongkok... dia cakap dia penat.. maybe sebab kerusi dia tiada tempar besandar kali kan..

Aku suka picture ini...

Ini plak fave pic c dD... aku lagi la suka...sebab orang lain candid...tapi aku maintain pandang kamera...


Gambar hiasan:
Perghhhhh...ko jugak la kak...



nota kaki tangan dan mulut: jodoh pertemuan urusan dan rahsia Allah...

1 comment:

  1. salam kenal....selamat hari raya
    maaf zahir batin....

    ReplyDelete