22 February 2010

...Blackberry owhhhh Blackberry...

semua orang sibuk mau beli handphone blackberry...yang latest Blackberry Bold 9700... hurmm... aku pun terasa mau beli juga...mebe untuk hadiah harijadi aku kan... hahah... tapi aku teda duit...kuikui... tu la..baik2 dulu kerja d KK gaji besar...gatal p balik Tawau...gaji kurang besar..hahah...hambek ko...tapi kadang2 aku terfikir jugak..aku bukan kaki a.k.a hantu gadget ni... ada hp pun aku guna untuk msg and call jak...kadang2 main game yg aku install... itu pun time boring or time tunggu orang ka di kereta...time tunggu mamaku p pasar ka... tapi kalau dapat ok jugak kan...hihihi... apa salahnya...kalau ndak dapat... aku pakai jak la Nokia N96 aku sekarang ni... sampai ada orang baik hati mau hadiahkan aku HP yang lagi canggih...haha..iyalah HP ni pun sedekah dari bapaku...kuikui...harap aku beli sendiri HARAM!!!!.... semoga saja ada orang baik hati yang terbaca entri ini mau sedekahkan aku Blackberry Bold 9700... ndak pun..harap2 tiba2 ada terjatuh dari langit ka time aku balik kerja jap lagi(mengarut)..or time aku main poker tiba2 keluar blackberry dari screen laptop aku ka(lagi la..mengarut...).... hahaha.... tapi...semua itu akan di pertimbangkan...seribu kali timbang kali...ahaks!!!






nota kaki tangan dan mulut: ada apa dengan blackberry?????

4 comments:

  1. nah amik ko aku bagi belakberi

    ReplyDelete
  2. 1st
    blackberry? apaitu? haha...

    ReplyDelete
  3. fark:hahaha..

    bilis: jenama hp la...

    ReplyDelete
  4. haha, hp rupanya..kuiukui..al maklum la, tia tau ni suma hehe.

    ReplyDelete