23 March 2011

Aku Jatuh Cinta Dengan Najwa Latif

Bunyi macam lesbian kan..kan..kan.. ha ha ha. Aku jatuh cinta dengan suara NAJWA LATIF. Entah. Aku rasa aku lagi minat dia dari Yuna. First time aku dengar suara dia ni time kawan aku post video dia di FB. Since dari hari tu aku subscribe Youtube dia. Then aku tambah jatuh cinta minat dia bila dengar lagu bawah ni. BEST! BEST! BEST! tapi ni baru teaser.. Ndak sabar mo dengar yang FULL!







P/S Ndak sabar tunggu dia join AJL!

4 comments:

  1. sora dia bule tahan kannn...like3x

    ReplyDelete
  2. oh. dia nie. prnah jmpa video dia d utube dlu pla. HEHE

    ReplyDelete
  3. suara dia memang sedap... dgr lagu carta hati tu sweet jak

    ReplyDelete