09 May 2010

...rina shopping lagi...

Hurmm...first of all.. i wanna wish my beloved mom HAPPY MOTHER'S DAY...I wish I could tell you, Mom...how much you mean to me....But there are no words to say...how much I admire you.......how much I appreciate you......how much I thank you for everything you've done.....you are my everything.....




Hurmm... sempena mother's day ni... tadi aku pegi kawankan mamaku pegi round a.k.a window shopping... actually plan kami ke bandar untuk buat gambar pasport. Untuk apa pasport itu... nanti bila sampai masanya aku akan bagi tau. Lepas tu kami jalan2 lagi.... dan dalam window2 shopping tu aku sempat rembat dua kemaja. alang2 dua2 aku tengok lawa aku rembat la dua2. lagipun mengikut pengiraanku macam lama sudah aku ndakda shopping2 baju.. memang aku gitu.. aku jarang shopping...tapi sekali aku shopping aku akan rembat sekali banyak. hurmm.. sama macam gambar shawls2 tu..ngeee.... 3 shawls yang sebelah kiri aku aku beli di kedai (aduh..apa nama kedai tu pakcik ya...aku pun ndak sure jugak... aku ternampak pun time aku baru dari baya LHDN di Yong Ng.) Tengok la aku rembat sekali 3... yang warna pink yang hujung sebelah kanan tu aku beli dari LEEZAN ALEE COLLECTION... baru sampai pagi khamis yang lepas bersama inner syria tu. hahahaha... hantu dan kegilaan membeli shawls sudah kembali setelah hampir 3 bulan aku berehat(sebab time aku p KL bulan 12 lepas aku sudah borong 20 shawls di Masjid India. Stock untuk 3 bulan kali tu kan..)...HUurmmm... sekarang ni aku tinggal duduk rumah sampai hujung bulan... tunggu gaji pastu pegi KK lagi sempena cuti kaamatan.. mampus... ndakda saving la kalau gini terus ni... lalalalala~~




nota kaki tangan dan mulut : I LOVE MY MOM SO MUCH!!

2 comments:

  1. napa ndak belikan mamakmu baju gak

    ReplyDelete
  2. ada benda lain aku belikan.. tp malas mau mention sini..:D

    ReplyDelete