24 November 2011

10 Hari Cabaran Blog || Day 1

Kan aku sudah cakap, lately aku rajin untuk bersosial di blog ni. Tadi ada kawan blogger bagi link untuk join cabaran-cabaran. Banyak jugak cabarannya. Tapi aku pilih satu jak la. 10 Hari Cabaran Blog. Klik SINI untuk tengok apa lagi cabaran yang ada.

10 Hari Cabaran Blog
  1. 10 things about you
  2. 10 things you love
  3. 10 things you hate
  4. 10 things you want to say to one person
  5. 10 wishes
  6. 10 things you can't live without
  7. 10 importants peoples
  8. 10 of your favourite songs
  9. 10 ways to win your heart
  10. 10 final words


So, aku tetapkan hari ni sebagai hari pertama. 24/11/2011 dan cabaran dijangka berakhir pada 3/12/2011. Mari kita lihat aku dapat buat ka tidak. Kalau berjaya kita sambung cabaran yang lain pulak.


10 things about ME
  • Nama penuh aku Salfarina binti Bahar
  • No. kad pengenalan aku 840310-12-***2 
  • So birthday aku 10 March 1984
  • Bila aku lahir 10 Mac 1984, so umur aku tahun ni 27 dan akan menjangkau 28 bulan 3 tahun depan.
  • Bujang dan belum berkahwin.
  • Belum berkahwin tidak bermakna aku belum ada BF. Ada SEORANG BF. Seorang cukuplah. buat apa banyak-banyak.
  • Seorang graduasi Universiti Malaysia Pahang dalam jurusan Kejuruteraan Awam
  • Kini bekerja dan menjadi kuli kepada bapak sendiri
  • Seorang yang GEMUK!
  • Last sekali... AKU GILA TWITTER. Siapa yang mau follow boleh la follow. Tapi jangan marah kalau aku tweet semuanya mengarut dan mencarut.

OK. Cabaran Pertama selesai!!


Bye-Bye!

Eh, sebelum tu seperti biasa, mari kita layan satu video. Layanzzzzzzzzz!!





3 comments:

  1. hehehe aritu ade buat ni. tp x abes. lepas abes AtoZ challenge sambung la yg ni. hehe gudluck! :D

    ReplyDelete
  2. whoaaa best bestt :) gudluckk :D

    ReplyDelete