19 May 2011

BE lagi. Thanks Nuffnang!

Asslamualaikum ^___^,


Wah wah wah!!! Happy ka??? Happy la kali. Lama sudah aku ndak cerita pasal BE. Bukannya apa, semenjak aku tidak aktif beberapa bulan lepas, susah bebenar aku dapat BE. Last sekali aku dapat BE bulan 12 tahun lepas. 






Beberapa bulan ni aku sabar jak menanti kehadiran BE. Mau dekat 5 bulan jugak aku menunggu baru dapat BE. Dulu rajin bebenar la kan aku post-post pasal BE-BE ni. Tu yang Nuffnang sayang aku tu balik-balik bagi BE. Ada yang seminggu sampai 2-3 kali dapat BE. Tapi semenjak aku kurang aktif bulan 12 hari tu nampaknya Nuffnang ndak sayang aku sudah. Apa boleh buat. Bukan rezeki aku.



Tapi, semenjak dua menjak ni, aku rasa Nuffnang sudah mula sayang aku balik . Aku sudah mula dapat BE lagi.









Thanks Nuffnang dan tidak lupa jugak thanks kepada kawan-kawan yang rajin menjengah blog buruk aku ni. Harap-harap lepas ni rezeki akan bertambah lagi. Teringin dapat BE macam tahun lepas.





p/s Aku sudah start sayang NUFFNANG lagi!!

7 comments:

  1. wee...cmner nk dpt be...teringin nye..huhu

    ReplyDelete
  2. @Daniela BE?? untuk dapatkan BE.. kita kena dapatkan UV yang banyak. Kena rajin update survey nuffnang. Setakat tu la yang saya tau..:D

    ReplyDelete
  3. tahniah!!best kan dapat BE?

    ReplyDelete
  4. jelesnya dapat BE. me semua dah jadik metered. hiks

    ReplyDelete
  5. @sarah mohamad ya ya ya..aku pun baru jgk dpt ni...lama x dapat..

    ReplyDelete