18 May 2011

VCO : Aku mula nampak hasilnya

Assalamualaikum ^___^,



Lama bebenar aku simpan title entri kali ni dalam draft. Takut lupa. Akhirnya ada juga masa aku untuk cerita pasal kesan dan hasil VCO yang aku makan since 11 May yang lepas. Termasuk hari ini, sudah masuk 8 hari aku makan VCO.




Sebelum tu, mari kita layan lagu Zizan feat Dina ni. Aku taip entri ni sambil dengar lagu ni.










Lepas layan lagu Zizan, mari kita sambung cerita pasal keberkesanan VCO. Bawah ni adalah dua gambar sebelum dan selepas 4 hari aku menggunakan/menelan VCO ni. Dua gambar di tempat yang sama,keadaan cuaca yang sama, gunakan HP yang sama dan dua-dua unedited picture.





Sebelum : 10/5/2011




Selepas :  14/5/2011




Semenjak menelan VCO ni, antara perubahan yang aku dapat rasa dan lihat:


♥ Kulit muka makin nampak bermaya. Ndak la nampak macam kusam jak.

♥ Biarpun aku ndak breakfast pagi-pagi, aku boleh tahan dan tidak pula kena gastrik.

♥Whitehead/blackhead di area hidung pun semakin berkurangan.

♥ Bekas-bekas jerawat semakin menghilang

♥ Jerawat yang baru timbul cepat jak hilang.

♥ Pori-pori semakin mengecil

♥ Kulit muka pun rasa macam lembut jak.

♥ tapi bab-bab pencernaan aku kurang pasti sebab aku memang jenis manusia yang mesti akan membuang bila bangun pagi. So aku ndak berapa pasti kesannya. Tapi aku dapat rasakan pencernaan aku semakin berjalan dengan lancarnya.

♥ Bab mudah tidur jangan cerita. Letak jak kepala di bantal confirm lena. Sampaikan mesej-mesej en.boipren pun aku ndak reply sebab tertidur.

♥ Dalam blog Cik Dni , dia ada cerita pasal period pain. Aku ndak sure la sebab aku makan VCO ni selepas aku period hari tu. So kita tunggu bulan depan pulak la.




Apa-apapun, aku akan teruskan menelan VCO ni sampai aku dapat hasilnya. Aku mau kulit yang macam pelakon Korea or pelakon-pelakon Indon tu boleh?????



Ahhh!! Biar la ko cakap ndak boleh, aku tetap akan usaha jugak. Apapun terjadi!!!!



p/s mulut tempayan mana lah yang bawak cerita tu..mau jugak aku sebat dia ni tau!!!

9 comments:

  1. salam rina...wah bgus juga ni pula kan..aku ni selalu sakit2 badan jak bila bangun tidur..banyak pori2 di muka..tapi ada kesan kah tu sama yg kasi BF baby?

    ReplyDelete
  2. @Mama JnJnJ

    Walaikumsalam. hurmm..kalau pasal BF tia tau pulak tau..tapi kalau x silap ppuan mengandung boleh makan.sebab ini bukan ubat. cuma makanan tambahan. cuba tanya stokis VCO. Cik Dni tu...

    ReplyDelete
  3. Macam best ja ni :) mahal ka?

    ReplyDelete
  4. Woah aku pun baru seminggu lebih makan VCO tp blum lg prasan hasilnya

    ReplyDelete
  5. Haku mkn VCO dah hampir 2 bulan. 2 bulan jugak lah period haku datang sikit sangat. Tp xsure la ni kesan daripada mana kann.. Sbb Makjun Anggun bistari pun haku mkn jugak.. Musykil da neh. 25 April haku period selama 3-4 hari (sikit je keluar), ni 18 May period lagi. Sikit2 jugak lah..

    Hayohh.. Pening!

    ReplyDelete
  6. @Miki Aya x la..rm 39.90 untuk sebulan penggunaan

    ReplyDelete
  7. @Cinoi uisemen... cuba perhatikan btl2..ada tu..mesti ada..

    ReplyDelete
  8. sy pn ade mkn vco..br 2 hari..hehe..hrp dpt kputsn yg membggekn mcm saudari jgk..hehe..

    ReplyDelete