20 September 2011

Muka Mualaf Celah Mana??????

 ⒶⓈⓈⒶⓁⒶⓂⓊⒶⓁⒶⒾⓀⓊⓂ!!!!!


Pagi tadi aku post gambar bawah ni. Bagi tengok kawan aku yang di senanjung tu aku pakai apa hari ni. 







Kawan aku reply ini






Ohoi!!! Aku confused. Muka macam ini pun ada orang cakap muka mualaf ka??? Lawak pulak aku rasa bila orang cakap muka macam mualaf. Celah mana yang mualafnya pun aku ndak tau.

Tapi, mungkin jugak la. Kan nenek aku Cina. Sumpah! Betul ndak tipu. Nenek aku dibesarkan oleh orang Melayu sebab orang cina dulu-dulu kan ndak suka anak perempuan so diaorang lebih rela buang anak perempuan. Tapi kalau sekarang buat macam tu, memang bodoh la orang tu.


Ini nenek aku...






Ini mak aku...





Hah! dari sini la kali keturunan 'mualaf' tu hadir. 



Tapi yang sebenarnya, aku pakai inner macam tu hari ni sebab aku terpandang gambar aku yang bawah ni. Kalau ndak silap ini gambar 2 tahun lepas. So, konon-konon aku rindu la pakai inner macam ni.




Pokoknya, aku rindu la mau pelbagaikan fesyen bershawl aku. Rindu banget.



p/s besok try feysen lain pulak.

2 comments:

  1. mmg cam cina sikit, aku tgk mula2 pun terfikir msti ada darah cina ni..eehehe

    ReplyDelete
  2. @Puan As yakah??? hihihi... sikit2 jak bah..:P

    ReplyDelete