05 August 2009

...indah kabar dari rupa...



Pernah lihat iklan ini..??? sangat menyelerakan bukan??perghh...perut lapar makin meronta-ronta mintak di isi.lagi2 perut lapar aku time tu betul2 kosong selepas hanya berbuka puasa dengan kuih terang bulan(if im not mistaken, orang semenanjung panggil apam balik,sorry kalau salah). ermm..memang sengaja aku biarkan kosong sebab aku sudah plan dengan si lason mau bawak bapaku makan di Pizza Hut. bila sampai masa...aku tengok menu memang menyelerakan betul SEAFOOD MARINARA PASTA tu..so aku order... sudahlah lambat. nda payah beriya cakap 17 minit pizza sampai kalau memang Pizza hut nda mampu siapkan dalam kadar itu.tunggu punya tunggu..pizza sampai lepas 25 min dan pasta aku lagi la lambat... sudahlah lambat...dan hasil nya......
*
*
*
*
*
*
*
*



YES!!! inilah hasilnya...sangat berbeza dari yang ada dalam iklan. selera aku serta merta merundum.di sebabkan lapar, aku gagahkan diri jugak untuk makan. kalau begini la rupa ni pasta..baik aku makan mee goreng mamak di CJ's..lagi berbaloi.aku betul2 nda puas hati semalam..serius..



inilah yang dinamakan...





INDAH KABAR DARI RUPA!!!!







nota kaki tangan dan mulut:servis lambat,makanan nda sedap!!!

8 comments:

  1. hukhuk...suma pasta dia cam gitu...

    ReplyDelete
  2. sdap jgk ka pastanya? mntau rupanya jelek tp rasanya sdap? haha

    ReplyDelete
  3. kalo sy la...sy suh die je mkn...try rasa tgk sedap ke tak sedap...ha ambik!cakap kat org tuh..hehe

    ReplyDelete
  4. tu la pasal..nasib baik lapar..

    ReplyDelete
  5. tu la pasal..nasib baik lapar..

    ReplyDelete
  6. kak dorina tanyer dulu ada tester tak? kalau sedap baru la beli ..

    ReplyDelete