14 August 2009

...semangat baru sempena raya 2009...

ini gambar manik yang aku baru beli td petang

ini pulak manik aku yg nda habis tahun lepas


YEAHHHAAAA!!!http://www.emocutez.comsemangat menjahit manik pada baju raya aku sudah bermula.seperti tahun lepas jugak.semangat aku sentiasa bermula awal.CHAYOOKKK rina!!!! http://www.emocutez.com. aku mula awal sebab aku sedar aku ni nda kreatif dan nda serajin mana.tapi harap2 tahun ni nda macam tahun lepas. ada satu baju tu aku start jahit manik pada 1 ramadhan dan habis jahit pada malam hari raya.sebabnya aku ni pandai berubah2 moodhttp://www.emocutez.com.time tu bila bosan jahit baju tu..aku p jahit baju lain plak. dan akibatnya aku terpaksa habiskan sampaila malam raya. mau kata cantik tu nda jugak la.tapi sandi jugak la mata2 yang memandang.nda sangka aku boleh buat begitu.aku ni dilahirkan buta senihttp://www.emocutez.com.so aku nda buat pun yang bentuk bunga2 ni.nda pandai.so aku susun rapat2 manik2 tu . tapi yang pastinya tahun ni aku mau buat yang simple2 jak..sesimple otak aku yang nda berapa kreatif ni. u know what..baru jak tadi time sambil2 tgk berita aku start jahit manik di baju kurung aku. aku nda tau mau buat corak apa sebab baju tu corak abstrak bah. jadi aku bantai jak la. abstract jugak susunan manik tu.hahaha... nanti sudah siap aku upload la k.http://www.emocutez.com







nota kaki tangan dan mulut: sebenarnya tahun lepas aku semangat bersebab...kuikuikui

1 comment:

  1. salam kenal dik.. akak pun suker jahit manik...

    ReplyDelete