15 April 2009

...adakah aku perempuan jahat kalau....

kalau aku kuar lepak malam2...
jam 11 baru kluar rumah...
lepak kedai makan smpi jam 1 pg baru balik rumah...
ARGHHHHH!!!!
aku sendiri ndak tau...
tapi setahu aku...
aku ndak jahat...
aku just mau p minum2 and lepak2...
lagipun ini bukan Semporna...
ini Tawau...
biarpun belum sampai tahap BANDARAYA....
tapi...
still kira antara bandar termaju di SABAH ni...
so...jam 11 tu macam masih awal lagi..
ermmm....
aku ndak peduli apa orang mau cakap...
yang penting...
Hj. Bahar dan Pn. Samsiah tau apa aku buat....


Sebenarnya aku sendiri ndak tau napa aku mau post ni entri...
mbe sebab aku sudah niat mau lepak kul 11 malam ni...

tapi aku peduli apa...
peduli apa dengan mulut orang...
bukan diorg kasi aku makan pun....
jadi...
pedulila...


5 comments:

  1. waaahhhh..sonok nye overnite bersama!! keh keh keh
    jom weh nnt berovernite..haha

    ReplyDelete
  2. yang penting mamidadi ko tahu..hee

    ReplyDelete
  3. feela: aku pun rindu...tp pasni ko x boleh dah. ko kan bakal jadi bini orang..bahaya wooo

    Vivi:kompom tau sbb aku kan tinggal di rumah. mom aku paham jugak sbb pagi kan aku kerja.lgpun aku kuar ngn geng3 sebelah rumah jak...

    ReplyDelete