30 April 2009

...Gaji last aku dari WCT...

aku ingat aku sudah papa kedana..sebab...lepas dapat gaji 2 hari lepas...lepas tolak hutang ini...tolak hutang itu..loan ini..loan itu... aku rasa duit aku tinggal separuh...lain lagi unexpected expenses...ish2...tiket p kl untuk wedding feela lagi...baju kurung yang aku tempah lagi...dan yang paling best..time macam ni la lesen aku mati mintak renew...semua tu mengganggu perbelanjaan bulanan aku...tapi.. Allah tu adil kan.. kalau kita sentiasa bersyukur dengan apa yang ada...rezeki pasti ada...pagi tadi..aku p lah check M2u...mau tgk berapa balance dalam bank..sbb aku sure maybank lum tolak loan asb aku...tetiba aku tekejut..sbb amaun bertambah...mati2 aku fikir..dari mana lah datangmya duit2 tu... sekali tgk date... hari ni kan sepatutnya gaji staff WCT...aku ndak sangka plak... rupanya ada lagi gaji untuk aku..mebe balance2 untuk 2-3 hari dalam bulan april...... adalah jugak masuk RM 500 lebih..boleh tahan..boleh la tampung kehidupan aku bulan ni... apa pun..best2....2 bulan dapat gaji dari 2 company.. tetiba aku teringat mau simpan dalam asb..mana tau boleh jumpa si abg CIMB..huahuahua...GATAL..

4 comments:

  1. ntah2 abg CIMB tuh yg bank inkan duit tok ko..kuikuikui!!

    ReplyDelete
  2. ko tu bah..agak2 la bah kalaupun mau kasi aku bebunga...gaji aku d maybank...abg tu kerja CIMB..uiks..ndak masuk akal...

    ReplyDelete
  3. owh...yaka..sala abg la nih..

    ReplyDelete
  4. kali abang orang lain ni...hikhikhik

    ReplyDelete