22 November 2010

...Selamat Tinggal FB...



Fuh...sudah selamat meng-deactivate-kan account FB. Tapi nda tau berapa lama tahan. Mudah-mudahan tahan selamanya. Aku bosan dengan dunia FB. Bukan apa, benda tu buat aku sakit kepala. Benda tu buat aku sakit jiwa.Benda ni buat aku TENSION!

Semoga aku bertahan!


7 comments:

  1. memang sakit jiwa gak FB tu..tapi sharkox tak rasa nak delete lagi..just hide ajer post2 dari orang yang menyakitkan mata..hohoho

    ReplyDelete
  2. Betul ko..aku taip nama mu teda yg kluar..nnt aku search ari2 smpai mana ko tahan..hahaha..

    ReplyDelete
  3. Roshazzy: hikhik...tgk la berapa lama tahan ni..;D

    the sharkox: tu la..menyakitkan jiwa...dulu hide...tp tetiba rasa ingin lari dr dunia FB

    lina: hahahha...xpayah search hari-hari sbb aku cuma deactivatekan temporary jak tu. smpi masa nanti aku buka jugak balik tu...hikhikhi....

    ReplyDelete
  4. ya lor... FB dah semakin membosankan.. hehehe.. mula2 dulu mmg la exited.. main games sampai ke tgh malam.. but, now... nak close account sayang pula.. hehehe.. so, biarkan je la mcm tu.

    ReplyDelete
  5. asai: hikhik..btl tu..

    adn: hurmm...sudah kasi aktif tp xbuka pun.sekadar untuk jadikan medium up trafik blog

    ReplyDelete